Hur påverkas ASB av Coronaviruset?

Här kommer lite information från oss på  ASB i Mariestad AB gällande det pågående coronaviruset och hur detta påverkar våran verksamhet.

Vi arbetar på som vanligt och vi finns på plats med vår service såsom sälj, projektering, lager, inköp och produktion. Vi står redo att svara på frågor och tillgodose dina behov av produkter och systemlösningar precis som vanligt.

Vår leveransförmåga är fortsatt mycket god men det kan komma eventuella störningar i leveranser beroende på sjukdomar och material leveranser.

Vår högsta prioritet är att säkerställa tryggheten för våra kunder och anställda och vi följer utvecklingen mycket noggrant.

Vi har vidtagit de försiktighetsåtgärder som rekommenderats av Folkhälsomyndigheten och andra relevanta myndigheter och följer aktivt deras uppdateringar.

I tillägg till ovan finns vi även tillgängliga för digitala kundbesök och möten via Skype, Teams etc. för att ersätta ett fysiskt kundbesök eller möte med detta.

Med omtanke om er som kund och vår personal kommer vi vid behov att fatta beslut om eventuella ytterligare åtgärder för att minimera risken för spridning och säkerställa leveranser till alla våra kunder.